Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

GOLD CITY TOURISM COMPLEX, Alanya, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere HOTEL GOLD CITY: 
GOLD CITY TOURISM COMPLEX a fost deschis in anul 2008 si este construit pe varful unui deal. Complexul consta in hotel - cladirea principala cu 16 etaje (286 de camere), mai multe cladiri de apartamente si vile si un complex sportiv. 
Tip masa: 
All Inclusive
Localizare HOTEL GOLD CITY:
Hotelul este situat la 15 km de orasul Alanya, la 140 km de aeroportul Antalya si la 26 km de aeroportul Gazipasa Alanya.  
Plaja:
Hotelul GOLD CITY se afla la 4 km fata de plaja privata. Exista serviciu de transfer gratuit la plaja. Umbrelele si sezlongurile sunt gratuite la plaja. 
Dotari camere: 
Camerele hotelului dispun de: telefon, Tv satelit, seif, mini bar, aer conditionat, balcon, internet wi-fi.
Facilitati generale HOTEL GOLD CITY:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 3 baruri, patiserie, 4 restaurante a la carte, aquapark cu 20 de tobogane, piscina olimpica, piscina pentru relaxare, piscina pentru copii, cinema, sauna, baie turceasca, piscina interioara, centru fitness, tenis de masa, terenuri de tenis, basket, volei, terenuri de fotbal.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, bauturile de import, fresh-uri din fructe, masaj si alte tratamente in centrul Spa, bowling, biliard, internet cafe, sporturi acvatice. 
Facilitati copii HOTEL GOLD CITY: 
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-12 ani), piscina pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie; 
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5* 
Pagina web: http://www.goldcityhotel.com.tr/

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Q AVENTURA PARK Hotel
Q AVENTURA PARK Hotel
Alanya
de la
81 EUR
Azura Deluxe Resort & Spa 5*
Azura Deluxe Resort & Spa 5*
Alanya
de la
181 EUR
Holiday Park Resort 5*
Holiday Park Resort 5*
Alanya
de la
91 EUR