Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

GLORIA VERDE RESORT, Belek, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere HOTEL GLORIA VERDE RESORT:
Hotelul a fost deschis in anul 2001, ultima renovare  a avut loc  in anul 2015. Hotelul are  o suprafata totala de 2.122.000mp.Acesta dispune de  293 de camere, toate cu vedere la gradini.
Tip masa:
All Inclusive Special
Localizare: HOTEL GLORIA VERDE RESORT:
Hotelul este situat pe malul marii, in localitatea Belek, la 46 km de orasul Antalya, la 38 km de aeroportul din Antalya.
Dotari camera:
La HOTEL GLORIA VERDE RESORT beneficiati de camere  intre 25 si 1000mp dotate cu: telefon  in camera si in baie, LCD TV,  aer conditionat centralizat, minibar, room service, pardoseala parchet, seif, uscator de par,  baie cu cada sau dus, halat si papuci baie,  terasa sau balcon.
Facilitati hotel: HOTEL GLORIA VERDE RESORT
Hotelul oferta oaspetilor sai  multiple facilitati: restaurant  principal, 2 restaurante a la carte, 2 restaurante snack a la carte, 1 pub, 7 baruri, 1 patiserie, piscine interioare si exterioare, aquapark cu topogane, kids club, hammam, sauna, centru fitness, aerobic, aquagym, animatie, amfiteatru, internet wireless, boccia, zumba, pilates, yoga, tras cu arcul, teren de tenis , tenis de masa,  voley la plaja, minifotbal si gradina zoologica.
Servicii cu plata: lectii si echipament de tenis si golf, teren golf, nocturna pentru tenis, billiard, bowling, centru SPA, masaje, pavilioane private la plaja, sporturi acvatice motorizate  si nemotorizate (surf, catamaran, canoe, bicicleta de apa), rent a car, babysitting, servicii medicale, curatatorie, spalatorie,  magazine, salon de infrumusetare, sali conferinta.
Facilitati copii HOTEL GLORIA VERDE RESORT:
Hotelul pune la dispozitia copiilor piscine, aquapark cu topogane, club pentru copii diversificat si pe categorii de virste, animatie.
Alte informatii:
-animalele de companie nu sunt acceptate in hotel;
-in functie de conditiile  meteorologice, programul de functionare  a restaurantelor  si barurilor se poate  modifica;
-hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificare agentie : 5*
Web: http://gloria.com.tr

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Ic Hotels Santai Family Resort 5*
Ic Hotels Santai Family Resort 5*
Belek
de la
286 EUR
Fun And Sun Family Life Belek
Fun And Sun Family Life Belek
Belek
de la
149 EUR
Crystal Waterworld Resort & Spa 5 *
Crystal Waterworld Resort & Spa 5 *
Belek
de la
162 EUR