Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Situat la marginea atolului Ari de Nord, Gangehi Island Resort & Spa oferă o școală de scufundări, un centru spa și un banc lung de nisip. Oferă camere situate deasupra apei, pe plajă sau în grădini tropicale.
 Oaspeții beneficiaza de o mulțime de activități acvatice. Se pot organiza excursii de snorkelling și pescuit, iar oaspeții au la dispoziție canoe. Complexul oferă, de asemenea, sesiuni de yoga în aer liber.
 Alte facilități includ Ginger Spa pentru masaje ayurvedice și tradiționale. De asemenea, sunt disponibile un centru de scufundări calificat, o sală de sport bine echipată, un teren de volei pe plajă și o bibliotecă cu cărți și DVD-uri. Stațiunea are și propriul său biolog marin rezidențial.
 Camere: Oferind verandă spațioasă, camerele sunt dotate cu aer condiționat și sunt dotate cu ventilator de tavan, frigider și cutie de valori. Băile oferă dușuri calde și reci.
 Înconjurat de recife de corali, Gangehi Island Resort & Spa se află la aproximativ 25 de minute de Aeroportul Internațional Male cu hidroavionul. Este la 15 minute de mers cu barca de Gangehi Kandu, un loc spectaculos de scufundări.
 Restaurantul Veli servește bufete cu preparate internaționale, inclusiv mâncăruri italiene, asiatice și vegetariene. Oferind vedere panoramică la mare, barul oferă cocktailuri și vinuri.
 
web: https://gangehiresort.com/

Informatii Gangehi Island Resort 4, Male

 • Facilitati Camere


  Camerele au aer condiționat, ventilator de tavan, frigider, cutie de valori și verandă spațioasă. Băile sunt dotate cu duş cu apă caldă şi rece.

 • Facilitati Hotel


   

  Oaspeții au la dispoziție numeroase activități nautice. Se pot organiza excursii de snorkelling şi de pescuit, iar oaspeții au la dispoziție canoe. Complexul oferă și sesiuni de yoga în aer liber.

  Printre facilități se numără centrul Ginger Spa care oferă tratamente ayurvedice și tradiționale. Există, de asemenea, un centru de scufundări certificat, o sală de sport bine dotată, un teren de volei pe plajă și o bibliotecă de cărți și DVD-uri. Complexul are și propriul biolog marin.

 • Localizare


  Gangehi Island Resort este înconjurat de recife de corali și se află la aproximativ 25 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir din Malé. Este situat la 15 minute de mers cu barca de Gangehi Kandu, o locație spectaculoasă pentru scufundări.

Hoteluri similare

Adaaran Prestige Vadoo
Adaaran Prestige Vadoo
Male
Rahaa Resort 4
Rahaa Resort 4
Male
de la
1044 EUR
Kaani Palm Beach
Kaani Palm Beach
Male
de la
368 EUR