Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Cauta oferte la acest hotel

Descriere


Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Okurcular, la 35 km de Alanya si 90 km de aeroportul Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total de 206 camere, din care 176 camere standard (2 +2 pers.), 16 camere junior suite (max.3 pers.), 10 camere suita (max. 4 pers.), camere family (max.4 pers.). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus, uscator de par, sistem “split” de aer conditionat, telefon direct, seif (contra cost), mini-bar, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii:
All inclusive – bufet deschis la micul dejun, mic dejun tarziu, gustare dimineata, pranz, dupa-amiaza cafea, ceai si prajituri, cina, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice, inghetata intre anumite ore o data pe zi, restaurante A'la Carte cu rezervare in prealabil, mini-bar (umplut cu bauturi racoritoare la sosire, apoi doar apa). Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, sucul natural de fructe, bauturile îmbuteliate, vinurile speciale, bauturile din discoteca.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet deschis, restaurant A’la Carte, lobby-bar, snack bar, disco club. Cu plata sunt: serviciile medicale, spalatoria si curatatoria, telefonul, faxul, internetul, serviciile “rent a car”, centrul comercial.

Plaja:
Plaja este privata, cu pietricele, iar sezlongurile, umbrelutele si prosoapele sunt gratuite.

Sport si divertisment:
Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis, tenis de masa.Cu plata sunt: sporturile nautice, iluminarea nocturna pentru terenurile de tenis, masajul. Se organizeaza programe de divertisment în timpul zilei si show-uri seara, mini club pentru copii.
Web: https://galerihotel.com/en

Facilitati Galeri Resort Hotel 5*

  • Aqua Park Aqua Park
  • Centru Spa & Wellness Centru Spa & Wellness
  • Piscina exterioara
  • Loc de joaca
  • Mini Club
  • Program animatie
  • Teren de sport Teren de sport

Informatii Galeri Resort Hotel 5*, Alanya

  • Drinks & Food


    Hotelul oferă mâncăruri turceşti şi internaţionale, atât în restaurantul interior, cât şi în cel în aer liber. Oaspeţii pot savura şi gustări uşoare, în snack-bar sau în barul american.

  • Facilitati camere


    Hotelul ofera 287 camere acestea fiind echipate cu aer conditionat, televizor, telefon, baie/cabina de dus, uscator de par, minibar.

  • Facilitati copii


    Cei mici se pot bucura de miniclub (4-12 ani), teren de joacă, minidisco, aquapark iar animatorii vor organiza tot felul de jocuri creative cu copiii.

  • Facilitati hotel


    Hotelul Galeri Resort dispune de 287 camere, restaurant principal, 3 restaurante a-la-carte, 5 baruri, animatie, piscina interioara si exterioara, aquapark cu 3 tobogane, biblioteca, miniclub, room service, închirieri auto, recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcătorie, lustruire pantofi, săli de conferinţă şi petreceri, fax/copiator, bărbier/salon de frumuseţe, magazin de suveniruri/cadouri. Internetul wireless este disponibil în zone publice şi este gratuit.

  • Localizare


    Hotelul Galeri Resort este construit pe o suprafata de 10.000m2 si se află la 90 km de aeroportul din Antalya, la 25 km de Side si 35 km de Alanya pe plaja cu nisip si pietricele.

  • Spa & Wellness


    Clientii se pot bucura de baie turceasca, baie de aburi, sauna, piscina interioara, sala de gimnastica iar contra cost pot opta pentru peeling, coafor si mai multe tipuri de masaje.

  • Sport & Divertisment


    Printre opţiunile de petrecere a timpului liber disponibile la Galeri Resort se numără un teren de tenis, biliard, tenis de masă, darts, bowling, scufundări, mini golf, facilităţi de sporturi nautice (la unitatea de cazare), saună, sală de fitness, spa & centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, zonă de plajă privată, piscină interioară, închirieri biciclete, cameră de jocuri, bibliotecă, club de noapte/DJ.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Raymar Hotels & Resorts 5*
Raymar Hotels & Resorts 5*
Alanya
de la
182 EUR
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
MYLOME LUXURY HOTEL & RESORT
Alanya
de la
230 EUR
Justiniano Deluxe Resort 5*
Justiniano Deluxe Resort 5*
Alanya
de la
153 EUR