Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

EFTALIA SPLASH RESORT, Alanya, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Deschis in anul 2013 pe o suprafata de 18.000 mp, hotelul este compus din urmatoarele tipuri de camere: 197 camere standard (suprafata 30 mp, capacitate max 4 pax, 3+1); 90 camere family (Type A cu 1 dormitor 32mp, capacitate maxim 4 pax; 3 + 1 si Type B cu 2 dormitoare 50mp, capacitate max 6 pax sau 4 + 2 pax); 3 camere pentru persoanele cu dizabilitati. Localizare: la 600 m de plaja privata, la 110 km de centrul orasului Antalya si la 100 km de aeroport. Hotelul se afla situat la 4 km fata de orasul Konakli. Dotari camera: telefon, TV LCD satelit, minibar, aer conditionat centralizat, seif, baie, uscator de par, parchet, aparat de cafea si ceai. Facilitati hotel: restaurant principal, 2 restaurante a la carte (italian, turcesc), baruri, patiserie, piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, piscina cu tobogane pentru adulti si copii, centru Spa, baie turceasca, sauna, loc de joaca pentru copii, muzica live, teren de tenis, darts, basket, centru fitness, volei pe plaja, aerobic in piscina, programe de animatie. Servicii cu plata: bauturi premium locale sau de import, sporturi nautice motorizate (ski jet, banana, parasailing etc), biliard, inchiriere echipament pentru tenis echipament, centru spa si de infrumusetare (solar, masaje, peeling), magazine. Plaja de nisip cu pietris. Sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Alte informatii: pentru restaurantele a la carte este necesara rezervare; animalele de companie nu sunt premise; exista un shuttle bus gratuit pana la plaja, intre orele 09:0018:00, din 30 in 30 de minute. Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

MERIDIA BEACH HOTEL (ex.CLUB HOTEL KARABURUN)
MERIDIA BEACH HOTEL (ex.CLUB HOTEL KARABUR...
Alanya
de la
102 EUR
Quattro Family Club Dem Hotel
Quattro Family Club Dem Hotel
Alanya
de la
148 EUR
LABRANDA ALANTUR Hotel 5*
LABRANDA ALANTUR Hotel 5*
Alanya
de la
144 EUR