Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

DEDEMAN KEMER RESORT 5*, Kemer, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Dedeman Kemer Resort - Ultra All Inclusive se află pe malul mării în Kemer și oferă cazare de 5 stele, un lounge comun, o terasă și un bar. Printre facilitățile disponibile la această proprietate se numără un restaurant, o recepție deschisă nonstop și un serviciu de concierge, precum și WiFi gratuit în întreaga proprietate. Acest hotel pune la dispoziție o piscină în aer liber, o cadă cu hidromasaj, club de noapte și un club pentru copii. La acest hotel, fiecare cameră este echipată cu dulap pentru haine. Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. Oaspeții se pot relaxa la zona de wellness cu piscină interioară, centru de fitness și saună, precum și în grădina cu loc de joacă pentru copii. La Dedeman Kemer Resort - Ultra All Inclusive puteți juca biliard și tenis de masă, iar zona este populară pentru ciclism. Dedeman Kemer Resort - Ultra All Inclusive se află la câțiva pași de Plaja Kemer și la 15 minute de mers pe jos de Plaja publică Merkez Bati. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Antalya, situat la 54 km de acest hotel.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Rixos Sungate 5 *
Rixos Sungate 5 *
Kemer
de la
306 EUR
EMELDA SUN CLUB HV-1 (Ex. Simena Sun Club)
EMELDA SUN CLUB HV-1 (Ex. Simena Sun Club)
Kemer
de la
738 EUR
Meder Resort 5*
Meder Resort 5*
Kemer
de la
187 EUR