Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

CRYSTAL GREEN BAY RESORT 5*, Guvercinlik, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

www.crystalhotels.com.tr 

LOCALIZARE: 
Hotelul este situat la 18 km de aeroportul din Bodrum, la 23 km de centrul orasului Bodrum si este construit pe plaja Güvercinlik - Kuyucak .

CAZARE: 
Hotelul dispune de un numar total de 212 camere, din care 162 camere standard in cladirea principala (25 m², max. 2 + 1 pers), 22 camere family (35 m², max. 4 pers), 4 camere suite, 1 camera Royal Suite (130 m², max.4 pers), 6 camere standard in cladirea anexa (30 m², max. 2 + 1 pers), 17 camere family in cladirea anexa (12 camere de 35 m², max. 2 + 2 pers si 5 camere de 40 m², max. 2 + 3 pers).
Camerele sunt dotate cu: baie proprie cu uscator de par, parchet laminat sau gresie, cartela pentru accesul in camera, TV satelit si LCD - TV, telefon direct, mini bar (umplut cu bauturi racoritoare, la sosire), aer conditionat split, seif, internet wireless (cu plata), mini bar.

FACILITATI: 
Restaurant principal Green Bay, restaurante A’ la Carte: Istanbul (cu specific turcesc), Sailor (fructe de mare) – cu rezervare in prealabil, Crystal Snack Restaurant, Lagoon Bar, bar pe plaja, aer conditionat split/centralizat, baie turceasca, sauna, parcare, salon TV, saletele la piscina, sala jocuri, internet cafe, gradina, teren de joaca pentru copii, discoteca, tenis de masa. Cu plata sunt: coaforul, centrul comercial, centrul SPA, masajul, telefonul, faxul, serviciile medicale, spalatoria, conexiunea wireless la internet, internet café – ul.

SERVICII: 
All inclusive: restaurant principal Green Bay tip bufet deschis cu mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, prajituri si gustari pe toata perioada zilei in lobby bar si la barul de pe plaja, gustari seara, restaurante A’ la Carte: Istanbul (cu specific turcesc), Sailor (fructe de mare) – cu rezervare in prealabil, Crystal Snack Restaurant, Lagoon Bar, bar pe plaja, bauturile locale alcoolice si nonalcoolice, suc natural de fructe. Bauturile sunt cu plata in intervalul orar 00.01 – 10.00. Bauturile alcoolice nu sunt premise copiilor mai mici de 18 ani. Cu plata sunt: bauturile de import, sucul natural de fructe, bauturile imbuteliate, room service. Copii mai mici de 7 ani nu au acces in restaurantele A’ la Carte. Nu se servesc bauturi alcoolice la micul dejun.

PLAJA: 
Plaja este privata, de nisip, la 250 m de hotel. Prosoapele de plaja se acorda pe baza de cartela.

SPORT SI DIVERTISMENT:  
Hotelul dispune de: piscina exterioara, piscina pentru copii, Aqua park cu 2 tobogane, centru fitness, darts, mini golf, teren pentru mini football, teren de tenis, baschet, sporturi nautice nemotorizate, aerobic, streching, volei pe plaja, tenis de masa, canoe. Cu plata sunt: jocurile la calculator, fotbal de masa, biliardul, sporturile nautice motorizate. Se organizeaza programe de animatie in timpul zilei spectacole seara, muzica live (o anumita zi), discoteca, mini club pentru copii, loc de joaca pentru copiii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani. Este permis accesul turistilor cu animale de companie in hotel, in locuri special amenajate. Nu este permis accesul turistilor cu animale de companie in camera. Nu este permis fumatul in interiorul hotelului.

Informatii CRYSTAL GREEN BAY RESORT 5*, Guvercinlik

  • Drinks & food


    La restaurantul hotelului sunt servite zilnic, pana la miezul noptii, preparate culinare traditionale turcesti si unele preparate internationale. În timpul serii, ansambluri de profesionisti prezinta spectacole de muzica si dansuri locale.

  • Facilitati hotel


    Hotelul Crystal Green Bay Resort & Spa 5* dispune de restaurant principal, 3 restaurante a la carte (cu specific turcesc si pescaresc - cu programare, o masa gratuita/sejur, la fiecare din restaurante, italian - contra cost (5 euro)), 7 baruri, 3 piscine exterioare (o piscina cu apa de mare), 2 tobogane acvatice, cabinet medical (la anumite ore), centru SPA, coafor, lant de magazine, doctor, spalatorie, schimb valutar, inchiriere de automobile, parcare si sala de conferinte (85 persoane).

  • Localizare


    Hotelul Crystal Green Bay Resort & Spa 5* este situat la 12 km de aeroport, la 23 km de centrul orasului Bodrum, in statiunea Guvercinlik, pe malul marii.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

TITANIC DELUXE BODRUM
TITANIC DELUXE BODRUM
Guvercinlik
de la
383 EUR