Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Corfu Palma Boutique, Insula Corfu, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere: Acesta combina arhitectura traditionala cu elemente moderne si luxoase. Cazarea cuprinde camere duble si superioare elegante, precum si apartamente de lux de tip boutique, toate avand culori vibrante,facilitati moderne si vedere la peisajul luxuriant al insulei. Hotelul dispune de o piscin, de un centru spa si de o gradina.

Localizare: Hotelul de 4 stele Corfu Palma Boutique se bucura de un o locatie in mijlocul maslinilor plantatii si gradini luxuriante din statiunea Dassia, la aproximativ 300 m de plaja  si la 10 km de aeroportul din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), Wi-Fi (gratuit), linie directa telefon, seif (gratuit), TV cu plasma (cu canale prin satelit), frigider, beie privata cu dus, uscator de par, balcon, serviciu de trezire, serviciu de menajera (zilnic), schimbarea lenjeriei (de 3 ori pe saptamana), schimbarea prosoapelor (de 3 ori pe saptamana), serviciu de spalatorie (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, camera pentru bagaje, zona TV LCD, lift, check-out tarziu (in functie de disponibilitate cu cost suplimentar), Wi-Fi in toate zonele (gratuit), piscina (10:00-18:00), prosoape de piscina (gratuit), terasa, sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu cost suplimentar la plaja), gradina, facilitati de banchet, prim ajutor (la cerere), medic de garda (contra cost).

Web site: https://www.corfupalmaboutiquehotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
-  3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
-  4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Informatii Corfu Palma Boutique, Insula Corfu


  • ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

  • Facilitati camere


    Hotelul dispune de camere duble, superioare si family, toate modern mobilate , avand vedere spre mare , piscina sau gradina. Toate camerele sunt dotate cu baie cu dus si uscator de par, aer conditionat, balcon, telefon, wi-fi gratuit, TV si frigider . Turistii pot beneficia de servicii de spalatorie/curatatorie contra cost

  • Facilitati hotel


    Hotelul ofera wi-fi gratuit , parcare gratuita, restaurant, bar, receptie 24 de ore, centru spa si centru de sanatate, piscina exterioara si jacuzzi , gradina si fitness

  • Localizare


    Hotelul se afla in centru statiunii Dassia, la aprox 100 m distanta de plaja cu nisip. Hotelul este alegerea perfecta fie pentru cupluri, fie pentru familiile cu copii, fiind renovat in totalitate in 2014.

    Hotelul este situat la 12 km distanta de aeroportul Corfu si la 10 km de orasul Corfu

  • Protectia datelor cu caracter personal


    Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc ), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.

  • Sport si divertisment


    Hotelul pune la dispozitia turistilor un centru de fitness, un centru SPA dotat cu sauna cu infrarosu, jacuzzi interior incalzit, hidromasaj, piscina exterioara cu sezlonguri, prosoape si umbrelute gratuite, joc de table si sah si mese de tenis.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Century Resort Apartments 4*
Century Resort Apartments 4*
Insula Corfu
de la
110 EUR
La Riviera Barbati
La Riviera Barbati
Insula Corfu
de la
181 EUR
LIDO CORFU SUN 4*
LIDO CORFU SUN 4*
Insula Corfu
de la
199 EUR