Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

CLUB PHASELIS ROSE, Kemer, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul A fost construit n anul 1996, cu suprafata totala de 35000 mp, ultima renovare a fost facuta n anul 2013.

Hotelul dispune de 2 corpuri Main Building de 4 etaje, de 5 corpuri Bungallow de 2 si 3 etaje si o vila.
Cladirile cuprind:
229 standard room (max. 2+1 pers., 20 mp)
236 standard room (max. 2+1 pers., 20 mp)
27 superior standard (max. 2+2 pers., 26 mp);
11 family room (max. 3+1 pers., 48 mp);
4 senior suite cu 2 camere (situate la etajul 4, sub acoperis, hall cu canapele, dormitor cu usa, garderoba, baie, TV, max. 2+2 pers., 48 mp);
14 garden suite (max. 4 pax, 76 mp).
5 camere pentru invalizi (dus).
25 camere pentru nefumatori.

Localizare: pe malul marii, in localitatea Tekirova, la 70 km de aeroportul orasului Antalya si la 15 km de orasul Kemer.

Dotari camere: balcon, baie, uscator de par, aer conditionat centralizat, televizor, telefon, mini-bar, seif, in camera se face curatenie-zilnic, asternurile sunt schimbate zilnic, internet wireless.

Facilitati hotel: 1 restaurant principal, 2 restaurante a la carte contra cost (barbeque, pescaresc), 8 baruri, piscina exterioara, piscina interioare, piscina pentru copii, aquapark - 3 tobogane cu apa, magazine, schimb valutar. 7 sali de conferinte (30-600 persoane). Animatie, sauna, baie turceasca, volei pe plaja, tenis de masa, terenuri de tenis, mini-fotbal, baschet, discoteca, internet wireless (in lobby).
Servicii cu plata: room service, cabinet medical, biliard), rent-a-car, masaj, cursuri de tenis, diving, sporturi cu motor, scoala de windsurfing, piscina, teren de joaca, mini-club (4-12 ani), baby-sitter

Plaja: proprie, nisip/pietris. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: gratuit.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Mirada Del Mar Hotel 5 *
Mirada Del Mar Hotel 5 *
Kemer
de la
131 EUR
Gural Premier Tekirova 5*
Gural Premier Tekirova 5*
Kemer
de la
288 EUR
Mirage Park Resort 5* (ex. Majesty Mirage Park Resort)
Mirage Park Resort 5* (ex. Majesty Mirage ...
Kemer
de la
202 EUR