Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Club Aqua Plaza, Alanya, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Construit pe o suprafata de 15.000 m, hotelul Club Aqua Plaza a fost construit in anul 2000 si renovat in anul 2017.

Facilitati hotel
Sala de conferinte, sala TV, restaurant principal interior si exterior, restaurant a la carte, restaurant pentru servirea gustarilor, aqua bar, snack bar, garden bar, disco bar, bar pe plaja, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, 2 tobogane, programe de animatie, discoteca, volei pe plaja, mini club pentru copii 4-12 ani,
Servicii si facilitati incluse: sezlonguri, saltele, la piscina si la plaja, seif in camera, bauturi alcoolice si racoritoare locale, internet wi-fi in spatiile comune, baie turceasca si sauna, sala de fitness, parcare, tenis de masa, aerobic si gimnastica in apa, inghetata.
Servicii si facilitati contra cost: pavilion la plaja, magazine, peeling si masaj, servicii medicale, spalatorie, billiard, mini golf, teren de tenis si echipament, jocuri mecanice, telefon in camera si la receptie, cafea turceasca, bauturi de import, sporturi nautice.

Dotari camere
Standard: 20-24 m, au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.
Handicap room: 18-21 m au vedere la strada, gradina, terasa, dotate baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.
Family room: 39-43.5 m au vedere la strada, gradina, terasa, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.
Standard eco: 18-21 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, seif.
Villa 1: 41-45 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucatarie, seif.
Dublex villa:  80-85 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucatarie, seif.
Bunk bed room: 20-26 m au vedere la strada, gradina, terasa, laterala la mare, dotate cu balcon, baie cu dus si wc, uscator de par, aer conditionat, telefon, TV LCD cu programe prin satelit, minibar, mocheta sau parchet laminat, bucatarie, seif.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

KLEOPATRA ALIN HOTEL
KLEOPATRA ALIN HOTEL
Alanya
de la
71 EUR
MYSEA HOTELS INCEKUM
MYSEA HOTELS INCEKUM
Alanya
de la
93 EUR
ELITE LUXURY SUITE
ELITE LUXURY SUITE
Alanya
de la
151 EUR