Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

CAVALIERI HOTEL, Insula Corfu, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Foarte bine 8.0 Booking.com

De-a lungul veacurilor Cavalieri Hotel a fost punctul de întâlnire pentru scriitori, actori și poeți, oameni de stat, oameni de afaceri și călători de agrement. Construit în secolul XVII de catre stramosii contelui Flamburiari, si-a deschis porțile ca hotel la sfârșitul anilor 1960 și a devenit unul dintre cele mai importante hoteluri de lux din Corfu.
Situat în inima zonei venețiane a orașului Corfu, cu vedere la Marea Ionică, la Old Fortress și la vegetația luxuriantă a Esplanadei (cunoscuta si sub numele de "Spiananda"), hotelul Cavalieri oferă o atmosferă elegantă și relaxantă, servicii prietenoase si constituie una dintre cele mai bune alegeri de cazare în orașul Corfu. Poziție privilegiată, blend unic arhitectural de influente engleze, venetiene, franceze, și, desigur, grecesti. Faceți o plimbare pe aleile inguste (Kandunia), sorbiti cafeaua la "Linston" si petreceti seri de neuitat la Roof Top Restaurant Cavalieri cu vederi panoramice splendide spre acoperișurile din orașul vechi și peste marea stralucitoare către Grecia continentala și munții Albaniei, în timp ce savurati o băutură sau o cină delicioasă!

Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Informatii CAVALIERI HOTEL, Insula Corfu

  • Facilitati camere


    baby-cot gratuit pentru infant, A/C, linie telefonica directa, TV satelit, seif, mini-frigider, baie proprie cu dus si uscator de par, saletele antialergice.

  • Facilitati hotel


    internet WiFi gratuit în camere și in spatiile publice, mic dejun bogat (bufet), lounge si bar, reastaurant pe acoperis (Roof Top) deschis din iunie până la începutul lunii octombrie, lift, parcare, parcare publică gratuită în apropiere, recepție 24/24, room service, servicii de menaj, schimb valutar, rent-a-car.

  • Localizare


    Hotelul Cavalieri beneficiază de o amplasare ideală în centrul orașului Corfu, o zonă cu restaurante, magazine și obiective turistice. Cea mai apropiată plajă se află la 50m, iar la maxim 200m veți găsi mai multe muzee.

  • Website


    http://www.cavalieri-hotel-corfu-town.com/

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

LIDO CORFU SUN 4*
LIDO CORFU SUN 4*
Insula Corfu
de la
199 EUR
Palmyra Beach Hotel
Palmyra Beach Hotel
Insula Corfu
LOUIS CORCYRA BEACH
LOUIS CORCYRA BEACH
Insula Corfu
de la
317 EUR