Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Situat pe propria insulă, Burj Al Arab Jumeirah oferă suite extrem de luxoase cu vedere la mare, 9 restaurante originale şi un centru spa opulent cu servicii complete. Oaspeţii pot ajunge la proprietate fie cu un Rolls-Royce cu şofer din una dintre cele mai mari flote auto de acest fel din lume, fie cu un serviciu special de transfer cu elicopterul. Terasa inaugurată recent găzduieşte 2 piscine, 32 de pavilioane de lux, un restaurant şi un bar, hotelul devenind astfel un complex cu facilităţi complete.
Oferind ferestre din podea până în tavan, cu vedere panoramică la Golful Arabic, toate suitele includ un iPad, acces gratuit la internet WiFi, iMac de 21 inch şi TV HD interactiv cu ecran lat. De asemenea, au iPhone docking station Bose şi un media hub.
Amenajat la o înălţime de 200 de metri, barul Sky View este locul ideal pentru a savura ceaiul de după-amiaza sau un cocktail. Al Muntaha, restaurantul original rafinat de la Burj Al Arab, serveşte preparate din bucătăria europeană contemporană.
Fiecare experienţă oferită de centrul spa Talise a fost atent concepută şi dezvoltată după procedee exclusiviste care utilizează produsele cele mai luxoase din lume, astfel încât oaspeţii să se bucure de răsfăţ deplin. Zonele de relaxare destinate femeilor şi bărbaţilor beneficiază de un refugiu acvatic. Facilităţile centrului spa includ piscine interioare infinite separate, cadă cu hidromasaj şi săli de tratament cu vedere la Golful Arabic, precum şi saune, băi de aburi şi piscine mici şi adânci.
Situat direct pe plajă, restaurantul Villa Beach este deschis zilnic pentru prânz și cină. Clubul pe plajă Summersalt este destinat doar oaspeţilor suitei Jumeirah Al Naseem şi Burj Al Arab Jumeirah, care se repartizează în ordinea sosirii. Toți oaspeții vor avea acces la plaja privată recent renovată a Jumeirah Beach Hotel.
Oferind pavilioane noi, şezlonguri şi vedere superbă la Burj Al Arab Jumeirah şi la Golful Arabic, este locul perfect pe plajă destinat doar oaspeţilor de la Burj Al Arab Jumeirah.
Burj Al Arab Jumeirah oferă acces nelimitat la activităţile de sporturi nautice de la Wild Wadi Waterpark™, situat la doar 5 minute de mers pe jos pe podul insulei. Souk Madinat Jumeirah este la 15 minute de mers pe jos.
Internet: https://www.jumeirah.com/en/hotels-resorts/dubai/burj-al-arab/

Informatii Burj Al Arab, Jumeirah

  • Facilitati Camere


    Fiecare suită are ferestre din podea până în tavan cu vedere panoramică la Golful Arabiei şi este prevăzută cu iPad din aur de 4 carate, WiFi gratuit, iMac de 21 inch şi TV HD interactiv cu ecran lat. De asemenea, există iPhone docking station şi media hub marca Bose.

  • Facilitati Hotel


    Terasa inaugurată recent găzduieşte 2 piscine, 32 de cabine de lux, un restaurant şi un bar. Suspendat la 200 de metri deasupra nivelului mării, barul Sky View este locul ideal pentru a savura ceai după-amiaza sau un cocktail. Al Muntaha, restaurantul original select de la Burj Al Arab, serveşte preparate din bucătăria europeană contemporană. Fiecare experienţă oferită de centrul spa Talise a fost atent concepută şi dezvoltată după procedee exclusiviste care utilizează produsele cele mai luxoase din lume, astfel încât oaspeţii să se bucure de răsfăţ deplin. Zonele de relaxare destinate doamnelor şi domnilor beneficiază de un refugiu acvatic. Facilităţile centrului spa includ piscine interioare infinite separate, o cadă cu hidromasaj şi săli de tratament cu vedere la Golful Arabiei, precum şi saune, băi de aburi şi piscine mici şi adânci. Proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit la Wild Wadi Waterpark™, Madinat Jumeirah, Jumeirah Beach Hotel, Burj Khalifa/Dubai Downtown şi DIFC.

  • Localizare


    Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Wild Wadi Waterpark™, aflat la 5 minute de mers pe jos peste podul insulei. Souk Madinat Jumeirah este la 15 minute de mers pe jos.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Hyatt Centric Jumeirah Dubai 5*
Hyatt Centric Jumeirah Dubai 5*
Jumeirah
de la
241 EUR
Jumeirah Al Naseem - Madinat Jumeirah
Jumeirah Al Naseem - Madinat Jumeirah
Jumeirah
de la
1123 EUR
Jumeirah Beach Hotel
Jumeirah Beach Hotel
Jumeirah
de la
633 EUR