Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Blue Lagoon Princess Hotel, Sithonia, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul este situat pe o plaja cu nisip auriu in Kalives, pe bratul Sithonia. Intrucat ofera tot ce si-ar putea dori si cel mai rafinat vizitator, de la lux si confort, la facilitati pentru copii si activitati sportive, hotelul este locul ideal pentru grupuri de prieteni si familii cu copii.
Hotel nou de lux cu o plaja privata cu nisip. Stil modern, camere confortabile, piscina pentru adulti si copii, restaurante, baruri, club pentru copii, centru spa, internet, divertisment si sport, servicii de inalta clasa.

Localizare:
Sithonia, la 500 m de centrul orasului Kallithea, la 5 km de Gerakini, 85 km de Aeroportul International "Macedonia" din Salonic. Hotel nou construit in 2014-2015. Deschis in mai 2015.

Descrierea camerelor:
Un total de 238 camere : Τwin Rooms, Τwin Rooms SV/Jacuzzi, Τwin Rooms SV, Family Rooms, Family Rooms SV, Family Rooms Sharing Pool, Junior Suites, Junior Suites Sharing Pool, Junior Suites Private Pool, Suites, Suites Sharing Pool, Suites Private Pool, Deluxe Suites Private Pool (21 mp).

Facilitati camera:
Toate camerele au aer conditionat cu control individual, TV prin satelit, telefon cu linie directa, mini-frigider, cada/dus, uscator de par, set de baie, halate de baie si papuci, seif (gratuit) , Wi-Fi gratuit, cafea/ceai, balcon/terasa.
Τwin Room Doua paturi de o persoana si o canapea extensibila.
Τwin Room SV/Jacuzzi Doua paturi de o persoana si o canapea extensibila, balcon, cada cu hidromasaj.
Τwin Room SV Doua paturi twin si o canapea extensibila.
Family Room & Family Rooms SV Doua dormitoare separate printr-o usa glisanta.Dormitorul matrimonial - un pat dublu, dormitorul pentru copii - doua paturi de o persoana sau pat supraetajat. Doua televizoare.
Family Rooms Sharing Pool Doua dormitoare separate printr-o usa glisanta. Dormitorul matrimonial - un pat dublu, dormitorul pentru copii - doua paturi de o persoana sau pat supraetajat. Doua televizoare. Acces direct la piscina.
Junior Suite living separat, dormitor cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana si o canapea extensibila.
Junior Suite Sharing Pool living separat, dormitor cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana si o canapea extensibila. Acces la piscina.
Junior Suite Private Pool living separat, dormitor cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana si o canapea extensibila. Terasa si piscina privata.
Suite living separat, dormitor cu un pat dublu, o canapea extensibila si un fotoliu pliant. Aparat de cafea espresso.
Suite Sharing Pool living separat, dormitor cu un pat dublu, o canapea extensibila si un fotoliu pliant.Acces la piscina. Aparat de cafea espresso.
Suite Private Pool living separat, dormitor cu un pat dublu, o canapea extensibila si un fotoliu pliant. Piscina privata. Aparat de cafea espresso.
Deluxe Suite Private Pool apartament duplex, cu vedere la mare. La parter se afla un living, terasa cu piscina privata, la etaj - dormitor cu pat dublu, baie. Capanea extensibila si un fotoliu pliant. Doua televizoare, aparat de cafea espresso.

Servicii zilnice de curatenie.
Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
web: https://bluelagoonprincess.gr/en/

Facilitati Blue Lagoon Princess Hotel

  • All Inclusive All Inclusive
  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Piscina interioara Piscina interioara
  • Restaurant Restaurant
  • Tobogan Tobogan
  • Free parking Free parking
  • Centru Spa & Wellness Centru Spa & Wellness
  • Sala de sport Sala de sport

Informatii Blue Lagoon Princess Hotel, Sithonia

  • Drinks & Food


    Hotelul ofera all inclusive: mic dejun, pranz si cina bufet, bauturi alcoolice si non alcoolice locale, Hotelul are 3 restaurante si 5 baruri.

  • Facilitati camere


    Toate camerele au balcon sau terasa, TV satelit, mini frigider, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, acces la internet, telefon, seif, aer conditionat individual, baie cu cada si dus, halate si papuci, uscator de par. Camerele standard au 30 mp, 2 paturi si o canapea, avand capacitatea maxima de 3 persoane. Camerele Family au 2 incaperi separate de o usa glisanta: un dormitor cu pat matrimonial si o camera cu 2 paturi single sau supraetajate, au 37 mp si capacitatea maxima de 3 adulti si 1 copil.

  • Facilitati copii


    Copiii au la dispozitie loc de joaca in aer liber, piscina cu tobogane si jocuri acvatice, piscina pentru bebelusi, clin pentru copii (4-12 ani), sala cu jocuri pe calculator.

  • Facilitati hotel


    Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: 3 restaurante, 3 baruri, mai multe piscine cu sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite, jacuzzi si jeturi de apa, colt cu internet, camera cu jocuri pe computer, inchiriere laptop sau tableta, receptie 24h, facilitati pentru copii, centru Spa, mini market si boutique, sala de fitness, acces la internet WIFI, spalatorie, parcare, tenis de masa, spectacole de divertisment, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, room service.

  • Localizare


    Hotelul construit in 2015 este situat pe plaja din Kalives, intre primul si al doilea brat al peninsulei Halkidiki. Centrul localtiatii Kalives este la 500 m, iar satucul Gerakini este la 5 km. Aeroportul din Salonic este la 60 km.

  • Spa & Welness


    Centrul Spa are piscina interioara, salon de infrumusetare, baie de aburi, sauna (unele facilitati sunt contra cost) si ofera o serie de tratamente corporale si faciale, de ingrijire a parului si a unghiilor.

  • Sport & divertisment


    Oaspetii hotelului au la dispozitie 4 piscine exterioare si o piscina interioara pentru adulti, sala cu jocuri pe computer, centru Spa, facilitati pentru copii, mini market, sala fitness, tenis de masa, divertisment seara, 2 terenuri de tenis. 1 teren de baschet, volei pe plaja, animatie ziua, muzica live.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Cronwell Resort Sermilia
Cronwell Resort Sermilia
Sithonia
de la
192 EUR
Anthemus Sea Beach Hotel & Spa
Anthemus Sea Beach Hotel & Spa
Sithonia
de la
231 EUR
Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort
Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort
Sithonia
de la
137 EUR