Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Hotel Bicaz - Pirates Resort, Mamaia, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

HOTEL: pe plaja, in nordul statiunii, alcatuit din 2 corpuri, dispune de 166 camere, restaurant, terasa, bar, parcare, sala de conferinta. Majoritatea camerelor au vedere laterala la mare.

CAMERE: complet renovate, TV, AC, minibar, telefon, baie cu dus, balcon, geamuri termopan. Camerele privilege - 28 de camere si 4 apart. din aripa de nord a hotelului (cu vedere partiala la mare) de la et. 1,2 si 3 vor fi renovate. Acestea vor avea un grad de confort ridicat si vor fi tematice. Fiecare camera va fi decorata in mod particular si va apartine cate-unui membru al echipajului de pirati (capitan, navigator, tunar, botman etc.); 49 CAMERE SUPERIOR  cu un nivel de confort si echipare similar camerelor privilege.
Apartamentele au canapea extensibila.
Pentru copii cu varsta pana la 7 ani se asigura cazare si mic dejun gratuit, fara a se asigura pat suplimentar (pat pliant). Daca se solicita un pat pliant se va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi;  Pentru copiii cu varsta intre 7-12 ani fiecare copil va achita 25% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 50% din valoare Mic Dejun; Pentru copiii cu varsta mai mare de 12 ani fiecare copil va achita 50% din tariful de cazare/camera/zi (se asigura un singur pat pliant) si 100% din valoare Mic Dejun; Pentru situatia in care rezervarea este pentru un adult si un copil sub 7 ani se va aplica tariful de cazare al camerei Single; Intr-un apartament se pot caza maxim 4 persoane, cu precizarea ca la Hotel Bicaz - Pirates Resort acest tarif include doar micul dejun pentru 2 persoane (pentru celelalte persoane se adauga la acest tarif micul dejun calculat in functie de calitatea beneficiarului, adult-copil)
MASA: restaurant propriu, mic dejun bufet suedez (fara bauturi alcoolice).
In perioada 08 iulie - 21 august produsul turistic va include serviciul DP incluzand pranz. Acesta va fi in regim bufet suedez si va include si bauturile non-alcoolice (ceai, cafea, apa, sucuri, etc.) la 60 lei/pers. Acest serviciu vine in intampinarea unei categorii importante de turisti care isi doresc un pranz servit rapid si de buna calitate (vz. familii cu copii mici)
La cerere, turistii pot opta si pentru serviciul de cina la acelasi tarif de 60 lei/pers.
La check-in vor primi un card valoric pentru suma sus mentionata care va fi utilizat la plata cinei in regim a la carte!
Turistii care achizitioneaza servicii de pranz inainte sau dupa de perioada 08 iulie- 21 aug. vor primi de asemenea card valoric in acelasi cuantum si vor beneficia de servicii a la carte!
Regimul de tarif aferent copiilor este similar cu cel aferent politicii/MD.
Programul de entertainment al hotelului atat pentru adulti cat si pentru copii (miniclub, aqua-gym,concursuri, muzica live terasa in fiecare seara, etc.) se desfasoara zilnic in intervalul 09 iunie - 08 sept.
Piscina functioneaza in perioada 28 apr. - 08 sept. Temperatura apei din piscina este de min. 24 gr. C max. 30 gr. C indiferent de perioada

web: http://www.hotelbicaz.ro/index.php/ro/

Facilitati Hotel Bicaz - Pirates Resort

  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  •   canale TV pentru copii canale TV pentru copii
  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Restaurant Restaurant
  • Tobogan Tobogan
  • Parcare gratuita Parcare gratuita

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Hotel Albatros
Hotel Albatros
Mamaia
de la
80 EUR
Hotel Mihaela
Hotel Mihaela
Mamaia
de la
87 EUR
Briza Mamaia
Briza Mamaia
Mamaia