Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Belek Beach Resort 5*, Belek, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul Belek Beach Resort, situat aproape de malul mării oferă piscine încălzite, acces gratuit la conexiunea WiFi și un centru de wellness și spa. Pune la dispoziție camere cu aer condiţionat, TV prin cablu şi balcon.
 
Fiecare dintre camerele de la Belek Beach Resort este decorată simplu și modern. Toate au zonă de relaxare și baie privată cu uscător de păr. Majoritatea camerelor oferă vedere la mare. Este pus la dispoziție un teren de joacă pentru copii. Hotelul are și debarcader.
 
Restaurantul Aspendos servește preparate tradiționale și internaționale tip bufet. Printre restaurantele à la carte de la Hotel Belek Beach Resort se numără resturantul italian Flamingo și restaurantul turcesc Sofra. La snack bar oaspeții pot savura şi gözleme de casă (o clătită tradiţională turcească).
 
Centrul de wellness și spa oferă o baie turcească, o saună și servicii de masaj. La hotel oaspeții pot practica, de asemenea, sporturi nautice sau pot juca o partidă de darts, biliard și volei pe plajă sau pot observa broaștele țestoase Caretta Carettas dacă vizitează hotelul în timpul sezonului Caretta Caretta.
 
Aeroportul din Antalya se află la 1 oră de mers cu mașina. La proprietate există o parcare privată gratuită.
 
web: https://www.belekbeach.com/?gclid=Cj0KCQjw_r6hBhDdARIsAMIDhV9AfOeW5mS1pvnfKIpsThNbnDSbN258Bzm0GPXFiLIJ51zq8seg7_gaAkCaEALw_wcB

Facilitati Belek Beach Resort 5*

  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  • Restaurant Restaurant
  • Plaja privata Plaja privata
  • Centru Spa & Wellness Centru Spa & Wellness
  • Sala de sport Sala de sport
  • Hotel pentru familii cu copii
  • Piscina exterioara

Informatii Belek Beach Resort 5*, Belek

  • Drinks & Food


    Clientii vor servi mancaruri delicoase locale si internationale servite in restaurantul principal si a-la-carte (cu specific italian si turcesc). De asemenea bauturile locale si internationale pot fi servite la barurile resorturilor.

  • Facilitati camere


    Hotelul ofera 475 camere in care se regasesc baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, televizor LCD, seif, minibar si balcon.

  • Facilitati copii


    Cei mici au la dispozitia lor un miniclub (3-7 ani) , junior club (8-12 ani), loc de joaca special amenajat, loc de joaca pe plaja, mini lunapark si piscina in aer liber pentru copii.

  • Facilitati hotel


    Hotelul ofera 475 camere, animatie, 2 terenuri de tenis, 3 tobogane de apa, discoteca, miniclub, mini-lunapark, parcare, restaurant principal, restaurant a-la-carte, 10 baruri, piscina principala, piscina pentru copii, piscina interioara.

  • Localizare


    Hotelul Belek Beach este construit pe o suprafata de 38.000mp si a fost renovat in 2015. El este situat la 45km de orasul Antalya si 35km de aeroport.

  • Spa & Wellness


    Oaspetii se pot relaxa la sauna, baie turceasca, baie de aburi iar contra cost pot opta pentru peeling si mai multe tipuri de masaje corporale.

  • Sport & Divertisment


    Oaspetii hotelului beneficiaza gratuit de animatie pe timp de zi cu diferite activitati, animatie pe timp de seara cu spectacole, fitness in aer liber si interior, aerobic, step, gimnastica in apa, minifotbal, minigolf, darts, boccia, baschet, volei pe plaja, tenis, tenis de masa. Contra cost clientii pot opta pentru sporturi de apa, sala de jocuri, biliard si internet cafe.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Kirman Belazur Resort & Spa
Kirman Belazur Resort & Spa
Belek
de la
419 EUR
Cesars Temple Deluxe Resort Hotel
Cesars Temple Deluxe Resort Hotel
Belek
de la
183 EUR
Kempinski Hotel The Dome 5 *
Kempinski Hotel The Dome 5 *
Belek
de la
366 EUR