Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Atelier Playa Mujeres, Cancun si Riviera Maya, Mexic

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Situat in Playa Mujeres, complexul de 5 stele Atelier Playa Mujeres-All Inclusive Resort oferă cazare cu WiFi gratuit, zonă de plajă privată și recepție cu program nonstop. Oaspeții au acces la o cadă cu hidromasaj și la un centru de fitness.
Unitățile de cazare ale complexului sunt prevăzute cu TV cu ecran plat și canale prin satelit. Baia privată este dotată cu o cadă și articole de toaletă gratuite. Toate camerele includ zonă de relaxare.
Complexul servește in fiecare dimineată un mic dejun tip bufet. Restaurantul complexului oferă preparate din bucătăria italiană și asiatică, precum și opțiuni fără gluten.
Atelier Playa Mujeres-All Inclusive Resort are piscină in aer liber. Zona este potrivită pentru ciclism, iar acest complex de 5 stele oferă serviciu de inchirieri auto.
Autogara din Cancun se află la 12 km de complex, iar Palatul Guvernului din Cancun este situat la 13 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Cancún, aflat la 30 km de Atelier Playa Mujeres-All Inclusive Resort.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Grand Park Royal Cancun
Grand Park Royal Cancun
Cancun si Riviera Maya
Riu Palace Costa Mujeres
Riu Palace Costa Mujeres
Cancun si Riviera Maya
Bluebay Grand Esmeralda
Bluebay Grand Esmeralda
Cancun si Riviera Maya