Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Asteria Hotel Fantasia (ex.fantasia Deluxe Kemer), Kemer, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Bine 7,6 Booking.com / Certificat de Excelenta Tripadvisor

Hotelul este situat pe plaja privata, la 7 km de centrul Kemer, in Camyuva, la 65 km de aeroportul Antalya.

Informatii Asteria Hotel Fantasia (ex.fantasia Deluxe Kemer), Kemer

  • Drinks & Food


    Clientii pot servi masa in restaurantul principal sau in unul dintre cele 5 restaurante a-la-carte (cu specific italian, turcesc, pescaresc, chinezesc si mexican). Bauturile racoritoare si alcoolice pot fi servite la cele 4 baruri disponibile.

  • Facilitati camere


    Hotelul Fantasia Deluxe dispune de 349 camere din care 258 camere standard , 24 family suite, 55 junior suite, 12 de luxe suite. Acestea sunt dotate cu baie cu cada, telefon cu linie directa, balcon, muzica, minibar, seif, TV satelit, uscator de par, halat si papuci, fierbator, set pentru ceai si cafea, meniu de perne.

  • Facilitati copii


    Pentru cei mici hotelul ofera un baby concept (0-2 ani), un miniclub (4-11 ani) ce ofera loc de joaca, jocuri video, minibufet si mini disco si un youth club (12-17 ani) unde copii pot juca mini fotbal, volei pe plaja, baschet si diferite competitii.

  • Facilitati hotel


    Hotelul beneficiaza de: piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, baie turceasca, sauna, masaj, jacuzzi, centru de sanatate si solarium, sala de gimnastica, biliard, sala pentru jocuri, club de noapte, teren pentru tenis de camp si de masa, volei, basket, jogging, loc de joaca pentru copii, scufundari, parasailing, banana, jet ski,canoe, windsurf, sailing.salon pentru servirea micului dejun, 5 restaurante cu locuri in interior si in aer liber, snack bar, 4 baruri, 2 cafenele, aer conditionat, incalzire centrala, gradina, salon TV, coafor, curatatorie, magazin, 24 ore room service, baby sitter, cabinet medical, parcare, business center.

  • Localizare


    Hotelul este situat pe plaja privata, la 7 km de centrul Kemer, in Camyuva, la 65 km de aeroportul Antalya.

  • Spa & Wellness


    Clubul de sanatate al hotelului Fantasia Deluxe ofera baie turceasca, centru fitness, sauna, piscina interioara (300m2), tratamente faciale si corporale, tratamente de relaxare, diferite tipuri de masaje, masaje medicale.

  • Sport & Divertisment


    Hotelul ofera clientilor sai animatie zilnica si pot juca baschet, volei pe plaja, gimnastica in apa, mini fotbal, tenis de masa, step aerobic, darts, tir cu arcul, tensi , mini-golf, jocuri la piscina. De asemenea, clientii pot opta pentru sporturi de apa si pot utiliza sala de fitness.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

Gural Premier Tekirova 5*
Gural Premier Tekirova 5*
Kemer
de la
288 EUR
Crystal Aura Beach Resort & Spa 5*
Crystal Aura Beach Resort & Spa 5*
Kemer
de la
158 EUR
Viking Star Hotel 5 *
Viking Star Hotel 5 *
Kemer
de la
87 EUR