Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

www.arcanushotels.com

Localizare:
Hotelul se afla in regiunea Sorgun, la 5 km de orasul Side si la 75 km de aeroportul din Antalya. Ultima renovare iarna 2013-2014.

Cazare:
Hotelul are un total de 463 camere: 293 camere standard (21mp, un dormitor cu spatiu de relaxare, posibilitatea adaugarii unui pat suplimentar, o baie, max 3 pax), 151 camere standard cu paturi suprapuse (21mp, un dormitor cu cu pat matrimonial si paturi suprapuse pentru copii, o baie, max 2+2 pax), 14 camere family (34mp, duplex, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, Jacuzzi pe balcon, toate camerele au vedere la mare, max 3+1 pax) si 5 camere pentru persoane cu dizabilitati (aceleasi dotari ca si camerele standard). Toate camerele sunt dotate cu: bai private cu cada, dus si uscator de par, aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare si bere - realimentat zilnic), seif, TV satelit si canale de muzica, mocheta si balcon.

Servicii:
Ultra All Inclusive – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dimineata si dupa amiaza, bufet tarziu, inghetata dupa amiaza, sucuri naturale de fructe numai la micul dejun, mini bar in camere, restaurant A’la carte numai cu rezervare in prealabil si o singura data pe sejur, toate bauturile racoritoare si alcoolice locale si standard de import. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux importate, vinurile speciale, toate bauturile imbuteliate si la cutie, sucurile naturale de fructe, room service.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet, restaurante A'la Carte (Turkish, Italian, Fish si Mexican), baruri in anumite zone ale complexului. Disco barul este deschis numai in anumite zile ale saptamanii. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, curatatorie si spalatorie, coafor, telefon si fax, internet, magazine, rent a car. Conexiunea Wi-Fi este disponibila in mod gratuit in zona de lobby si a piscinei.

Plaja:
Hotelul are plaja privata de nisip cu sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite.

Sport si divertisment:
Piscina exterioara si interioara (deschisa numai in sezonul de iarna) pentru adulti si copii, tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, teren de tenis si exhipament, tenis de masa, volei de plaja, cursuri de dans, billiard si play station. Contra cost: sporturi nautice, nocturna pentru terenul de tenis, cursuri de tenis, jocuri pe calculator, masaj si centru SPA.
Programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si la plaja, seara spectacole, muzica live cateva zile pe saptamana. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani si Junior club pentru 12-16 ani.

Informatii Arcanus Side Resort 5*, Side

  • Facilitati camere


    Camerele dispun de baie , aer conditionat centralizat , televizor , mini bar, seif, pardoseala - mocheta si gresie, balcon, room service (contra cost )

  • Facilitati hotel


    Hotelul dispune de restaurant principal , 5 baruri, 4 restaurante a la carte (turcesc, mexican, italian si pescaresc)
    2 piscine exterioare, din care una are 2 tobogane de apa + una acoperita (aceasta doar in sezonul rece), magazine
    Schimb valutar ,Parcare

  • Localizare


    Hotel Arcanus Side Resort (ex Asteria Sorgun) este situat la 75 km de aeroportul Antalya, la 4 km de Side, pe malul marii. Construit in anul 1988, cu suprafata totala 47000 mp, ultima renovare - in anul 2014, hotelul este alcatuit dintr-un corp principal cu 6 etaje

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

SEADEN QUALITY RESORT & SPA
SEADEN QUALITY RESORT & SPA
Side
de la
343 EUR
Side Star Resort 5*
Side Star Resort 5*
Side
de la
201 EUR
DIAMOND DE LUXE HOTEL AND SPA
DIAMOND DE LUXE HOTEL AND SPA
Side
de la
164 EUR