Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Aqua President, Baile Felix, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Aqua President 3 este situat la iesirea din statiunea Baile Felix. Cazare in cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Cele 15 camere duble si 4 aparatemente. Micul dejun se serveste la restaurantul hotelului President, aflat in imediata vecinatate. Parcarea este gratuita. Aqua President dispune de doua zone distincte, un centru de distractii cu diferite jocuri sportive sau mecanice si o zona cu bazine. Accesul intre cele doua zone se face printr-o pasarela inchisa. Zona de bazine cuprinde: tobogan interior si exterior, 13 bazine interioare si 2 bazine exterioare, zona amenajata pentru copii, grota mediteraneana, sauna turceasca, sauna finlandeza, dus emotional, pool bar si masaj. Zona de jocuri cuprinde: restaurant, terasa, bowling, biliard, snooker, squash, darts, mini fotbal, ice hockey, tenis de masa si jocuri mecanice. Facilitati camere: de aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus.

Informatii Aqua President, Baile Felix

 • Camere

  aer conditionat, minibar, TV LCD, baie cu dus.

 • Facilitati

  Cazare in cadrul Aqua Park-ului, cu acces nelimitat la zona de bazine. Cele 15 camere duble si 4 aparatemente. Micul dejun se serveste la restaurantul hotelului President, aflat in imediata vecinatate. Parcarea este gratuita.
  Aqua President dispune de doua zone distincte, un centru de distractii cu diferite jocuri sportive sau mecanice si o zona cu bazine. Accesul intre cele doua zone se face printr-o pasarela inchisa.
  Zona de bazine cuprinde: tobogan interior si exterior, 13 bazine interioare si 2 bazine exterioare, zona amenajata pentru copii, grota mediteraneana, sauna turceasca, sauna finlandeza, dus emotional, pool bar si masaj.
  Zona de jocuri cuprinde: restaurant, terasa, bowling, biliard, snooker, squash, darts, mini fotbal, ice hockey, tenis de masa si jocuri mecanice.

 • Locatie

  hotelul Aqua President este situat la iesirea din statiunea Baile Felix.

Hoteluri similare

Termal
Termal
Baile Felix
de la
91 EUR
Padis
Padis
Baile Felix
de la
111 EUR
Hotel Poienita
Hotel Poienita
Baile Felix
de la
96 EUR