Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Alia Palace Hotel (Adults Only), Regiunea Halkidiki, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Acest hotel de 5 stele, situat într-o locație liniștită, dar uimitoare, cu vedere la Golful Cassandra își propune să satisfacă toate dorințele oaspeților. Hotelul Alia Palace se află în Halkidiki, în apropiere de satul Pefkohori. Hotelul este situat la doar 500 de metri de magazinele, restaurantele și localurile de noapte din Pefkohori.
Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer cu autobuzul de la/la plaja situată la 800 de metri. După ce se relaxează pe plajă sau lângă piscină oaspeții se pot resfăța la centrul spa: tonicul ideal după expunerea la soare. Aceștia pot descoperi beneficiile măștilor cu alge, ale masajelor sau ale tratamentelor faciale și pentru unghii. Aceștia beneficiază și de acces gratuit la sala de sport.
Se pot savura vinuri și preparate culinare rafinate cu specific grecesc autentic la cele 2 restaurante care oferă mese à la carte sau tip bufet. Barul de lângă piscină pune la dispoziție băuturi și cafea, iar la sosire oaspeților li se oferă un cocktail de bun venit. În cadrul proprietății există un mini-market care comercializează produse din tutun, ziare și produse pentru uz zilnic.
Aeroportul Macedonia din Salonic se află la 95 km, iar proprietatea poate facilita un serviciu de transfer.
Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
web: https://www.alia-palace.com/en/

Facilitati Alia Palace Hotel (Adults Only)

  • All Inclusive All Inclusive
  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Piscina interioara Piscina interioara
  • Restaurant Restaurant
  • Hotel pentru cupluri (+18) Hotel pentru cupluri (+18)
  • Free parking Free parking
  • Centru Spa & Wellness Centru Spa & Wellness
  • Sala de sport Sala de sport

Informatii Alia Palace Hotel (Adults Only), Regiunea Halkidiki

  • Drinks & Food


    Turistii pot servi masa in restaurantul tip bufet Poseidon , reastaurantul a la carte Alia A, unde se servesc preparate variate traditional grecesti si din bucataria internationala. De asemenea, turistii pot savura cocktailuri exotice si deserturi delicioase in cadrul barului de la piscina, Lounge Coffe Bar si Panorama Pool Bistro.

  • Facilitati camere


    Hotelul ofera spre cazare oaspetilor sai 72 de camere standard, 30 Junior Suites si 8 Executive Villas, spatioase, elegant si luxos amenajate, ce ofera vederi panoramice spre mare. Toate camerele sunt prevazute cu urmatoarele facilitati: aer conditionat, Wifi gratuit, TV LCD prin satelit, seif, minibar, baie proprie, balcon, uscator de par, halate, papuci, aparat pentru cafea si ceai, telefon, spectacole de divertisment saptamanale.

  • Facilitati hotel


    Hotelul are un total 80 camere dispuse in cladirea principala, 4 cladiri auxiliare si bungalow-uri. Dispune de receptie 24h, aer conditionat, restaurant principal, restaurant A la Carte, Bar, lobby, curatatorie, mini market, parcare, piscina, bar la piscine, snack bar, piscina interioara, piscina exterioara, bar la piscina, servicii medicale, centru spa, teren de tenis, volei pe plaja, sala de fitness, sala pentru petreceri, spectacole de divertisment saptamanale, prosoape gratuite pe plaja si la piscina.

  • Localizare


    Hotelul este situat in Pefkohori, la o distanta de aproximativ 850 m fata de centrul localitatii si la 1050 m fata de plaja publica cu nisip.

  • Spa & Welness


    Hotelul pune la dispozitia turistilor sai un centru Spa modern echipat, care dispune de urmatoarele facilitati: Jacuzzi, sauna, baie de aburi, masaj, tratamente corporale si faciale, manichiura si pedichiura, sala de fitness.

  • Sport & divertisment


    Pentru a crea un sejur placut si relaxat, hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: volei pe plaja, inchiriere biciclete, sah, darts, gimnastica, piscina exterioara, tenis de masa(contra cost), teren de tenis(contra cost), sporturi nautice ( contra cost), magazine,bar la piscina.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Elinotel Apolamare
Elinotel Apolamare
Regiunea Halkidiki
de la
279 EUR
Sani Asterias Suites (Sani, Kassandra)
Sani Asterias Suites (Sani, Kassandra)
Regiunea Halkidiki