Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Descriere HOTEL ALBA QUEEN: 
Hotelul ALBA QUEEN a fost deschis in anul 2008, este construit pe o suprafata de 18750 mp si dispune de 324 de camere repartizate in 5 corpuri de cladire. 
Tip masa: 
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL ALBA QUEEN:
Hotelul este situat la 55 km de aeroportul Antalya, la 8 km de orasul Side si la 13 km de orasul Manavgat. 
Plaja:
Hotelul se afla pe plaja cu nisip. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere: 
Camerele hotelului dispun de: parchet, aer conditionat, balcon, minibar, seif, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, TV LCD, telefon, baie cu cada. 
Facilitati generale HOTEL ALBA QUEEN:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 5 baruri, internet wi-fi gratuit in lobby, lobby bar si la barul de la piscina, piscina exterioara cu 4 tobogane, piscina pentru copii, piscina interioara, jacuzzi, mini golf, teren de tenis, centru fitness, hamam, sauna, gimnastica, boocia, darts, zumba, voley, fotbal, discoteca, muzica live, programe de animatie, sali de conferinta. 
Servicii cu plata: bauturile de import, sucurile naturale din fructe, echipament si nocturna pentru tenis, room service, seif, masaj si alte tratamente, SPA, internet wi-fi in camere, biliard, bowling, telefon, fax. 
Facilitati copii HOTEL ALBA QUEEN: 
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club, mini disco, diverse activitati pentru copii.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie; 
- accesul la restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5* 
Pagina web: www.albahotels.com.tr

Informatii Alba Queen Hotel 5*, Side

  • Drinks & Food


    Complexul hotelier pune la dispozitia turistilor 2 restaurante, baruri situate in zona lobby, la piscina, pe plaja si un disco bar.

  • Facilitati camere


    Imbinând pardoseala din lemn cu gresia, camerele cu aer condiţionat de la Hotelul Alba Queen au balcoane private. Toate au un salon cu televizor cu ecran plat cu programe prin satelit şi băi private.

  • Facilitati hotel


    Numeroasele facilităţi ale hotelului includ o porţiune de plajă privată, piscine cu tobogane de apă şi room service cu program non-stop.

  • Localizare


    Alba Queen oferă camere moderne şi spaţioase în centrul municipalităţii Çolaklı, la 6 km de Side.

  • Sport si Divertisment


    Printre alte activităţi populare de la Hotelul Alba Queen se numără tir cu arcul, volei pe plajă şi gimnastică. În incintă se află şi o pistă de bowling, iar la centrul de afaceri există acces Wi-Fi gratuit.

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Hoteluri similare

HANE SUN ELITE (ex. Side Noble Palace)
HANE SUN ELITE (ex. Side Noble Palace)
Side
de la
139 EUR
VONRESORT Elite 5 *
VONRESORT Elite 5 *
Side
de la
152 EUR
Linda Resort Hotel
Linda Resort Hotel
Side
de la
131 EUR