Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Akritas Ef Zin Villas & Suites, Kassandra, Grecia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Akritas Ef Zin Villas & Suites se află în Palioúrion, Halkidiki, din regiunea Macedonia, şi are piscină sezonieră în aer liber şi saună. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Unele unităţi de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin satelit şi DVD player. Anumite unităţi de cazare includ şi o bucătărie cu maşină de spălat vase şi cuptor. Toate camerele au baie privată cu duş sau cadă.
Akritas Ef Zin Villas & Suites are şi o terasă. Oaspeţii pot lua masa la restaurantul proprietăţii. Proprietatea pune la dispoziţie şi un minimarket.
 
Proprietatea oferă un serviciu de transfer gratuit la 7 plaje din zona Kassandra. Proprietatea oferă servicii de închirieri auto şi biciclete, iar zona este populară pentru ciclism. Băile termale din Agia Paraskevi sunt la 6 km, iar Aeroportul Salonic este la 84 km de proprietate.
Akritas Ef Zin este un complex special proiectat pentru acei clienti care doresc sa isi petreaca vacantele intr-un mediu ospitalier. Complexul are 2 restaurante, o cafenea, o pivnita cu vinuri si un magazin cu produse traditionale. Toate spatille de cazare au vedere spre gradini, piscine si bineinteles, spre albastrul nesfarsit al marii si al cerului. El ofera studiouri standard (Dias studio), suite standard (Dias suite), studiouri de lux (Athos studio), suite de lux (suite Athos), vile cu 2 dormitoare de pana la 4 persoane (Aphroditi), vile cu 2 dormitoare de pana la 5 persoane (Dias), vile cu Jacuzzi cu 2 dormitoare de pana la 5 persoane (Ermis), vile cu piscina comuna si cu 2 dormitoare de pana la 5 persoane (Athos), vila cu piscina privata de pana la 5 persoane (Athos privat), vila cu piscina privata de pana la 7 persoane (Athos privat). Hotelul ofera prosoape de plaja gratuite si transfer gratuit la plaja la fiecare 30 minute si de asemenea spre statiunea de relaxare Agia Paraschevi.
 
 

Facilitati Akritas Ef Zin Villas & Suites

  • Restaurant Restaurant

*Informatiile si fotografiile cu unitatile hoteliere prezentate pe site-ul alfitravel.ro au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate direct de pe site-urile de prezentare ale acestora. Acestea nu intra sub incidenta contractului de prestari servicii turistice, ele reprezentand strict din punct de vedere informativ conditiile unitatilor de cazare. Lucram in permanenta la actualizarea informatiilor, insa nu garantam ca acestea sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor pentru care exista link in descriere sau sa solicitati informatiile actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la conceptul all inclusive fara un avertisment prealabil. Pentru anumite facilitati se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati personalului hotelier sa va puna dispozitie conceptul actualizat al hotelului (denumit si factsheet).
* În funcție de condițiile meteorologice, este posibil ca unele dintre facilitățile hotelului să nu fie complet funcționale la începutul și sfârșitul sezonului.

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi