Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

HOTEL: este amplasat pe faleza statiunii, la cativa pasi de plaja. Hotelul a fost inagurat in anul 2004 si va sta la dispozitie cu servicii complete pe toata durata anului. Unitatea de cazare cuprinde 11 camere duble si 2 apartamente dotate cu aer conditionat, balcoane spatioase, frigider si TV. Datorita amplasarii hotelului, majoritatea camerelor beneficiaza de vedere frontala catre mare. Restaurantul Acapulco este un local modern cu specific international si dispune de mai multe saloane, fiind perfect pentru o cina intima sau o masa cu prietenii. In timpul sezonului estival puteti servi masa pe terasa restaurantului, admirand valurile marii. Pe langa facilitatile de masa si cazare, Hotelul Acapulco este renumit pentru clubul sau de noapte, aflat la nivelul inferior al complexului. Masa se serveste in sistem bonuri valorice in restaurant, autoservire Acapulco si terasa - autoservire Casa dintre Ape, situata pe plaja Belona.
CAMERE: aer conditionat, balcon spatios, frigider, telefon, pardoseala cu mocheta bej. Apartamentele sunt compuse din dormitor pat matrimonial, living dotat cu o canapea extensibila, 2 bai, 2 balcoane si aer conditionat.
COPII (in camera cu 2 adulti):
- primul copil 0-10.99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar,
- al 2-lea copil 0-10.99 ani, achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar;
- 1 copil mai mare de 11 ani sau al 3-lea adult in camera dubla, achita 50% din valoarea unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.
MASA: restaurant propriu, bonuri valorice.
web: https://www.acapulco.ro/

Facilitati Acapulco

  •   acces imediat la plaja acces imediat la plaja
  • Aer conditionat Aer conditionat
  • Restaurant Restaurant
  • Tobogan Tobogan

Harta Hotel

Afla unde se afla hotelul unde vrei sa mergi

Hoteluri similare

Hotel Astoria
Hotel Astoria
Eforie Nord
de la
35 EUR
Hotel Jennifer
Hotel Jennifer
Eforie Nord
de la
117 EUR
Hotel Felix
Hotel Felix
Eforie Nord
de la
67 EUR