Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Pensiune 1 Mai, Baile 1 Mai, Romania

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

 Pensiunea 1 Mai, perfect localizata in inima statiunii, reprezinta garantia unei sederi de neuitat in statiunea Baile 1 Mai.
Cu o capacitate de 20 locuri de cazare in camere duble, si 2 apartamente,Pensiunea 1 Mai deschisa in anul 2015 este  reprezentata printr-o cladire moderna care ofera facilitatile necesare unui sejur reusit   care doresc sa-si petreaca vacanta in Baile 1 Mai, dar si in  Baile Felix sau Oradea, fiind convenabil situata in proximitatea ambelor.
Oaspetii au la dispozitie parcare gratuita si supravegheata video. De asemenea, Pensiunea 1 Mai este usor accesibila cu transportul in comun atat din Oradea cat si din Baile Felix.
Camerele moderne, elegante si luminoase garanteaza o sedere odihnitoare. Acestea sunt climatizate si va ofera un spatiu luxos si in acelasi timp relaxant, toate camerele dispunand de pat matrimonial, TV, frigider si WI-FI gratuit.
Pensiunea dispune de 10 spatii de cazare confortabile, dispuse in:
2 apartamente
8 camere duble cu pat matrimonial

 Camerele personalizate, spatioase si luminoase, dispun de baie proprie, balcon, aer conditionat,  internet WI-FI, televizor cu diagonala de 80 cm si frigider.Apartamentele au capacitatea intre 3 si 5 locuri.Unul dintre apartamente dispune de cada cu hidromasaj.

 Sala pentru micul dejun impreuna cu o bucatarie reprezinta un spatiu comun unde clienti au acces pentru pregatirea si servirea mesei.

 Pensiunea se remarca prin calitatea atat a spatiilor din imobil,cat si a serviciilor oferite cu deosebita atentie clientilor,la cel mai bun raport calitate-pret din Baile 1 Mai.

 -Animalele de companie nu sunt acceptate!


-Nu se accepta carti  de credit!

Hoteluri similare

Hotel Aqua
Hotel Aqua
Baile 1 Mai
Perla Baile 1 Mai
Perla Baile 1 Mai
Baile 1 Mai