Franta

Vinuri fine, orase pline de istorie, plaje spectaculoase, vacante de vis la munte, castele de poveste si obictive turistice ce iti taie rasuflarea, definesc cel mai bine Franta.

Fie ca vrei sa vizitezi Parisul, sa iti petreci vacanta la munte sau la mare, Franta este destinatia ideala!

Este greu sa enumeram toate atractiile turistice din frumoasa tara Franta, insa daca esti in cautarea unei vacante in Franta, este important sa nu ratezi superbele obictive turistice cum ar fi: Turnul Eiffel, Muzeul Luvru, Marea de Gheata, Catedrala Notre Dame, Plajele din Normandia, Arcul de Triumf, Opera din Paris si multe altele.

Desi Parisul este deosebit de frumos si merita vizitat, Franta are mult mai multe de aratat. Lyon, Marsilia, Toulouse, Nisa, sunt doar cateva dintre orasele de poveste ale Frantei.

Litoralul Francez este fermecator, si uimeste turistii din toate colturile lumii, destinatiile cele mai populare fiind: St. Tropez, Antibes, La Baule-Escoublac, etc.

Alpii francezi aduc un mare plus Frantei, aceasta beneficiind de numeroase statiuni dedicate celor ce iubesc sporturile de iarna. Printre statiunile montane populare se numara: Courchevel, Serre Chevalier, Val d'Isere, Meribel si multe altele.

Cu o multitudine de locuri superbe, Franta asteapta sa iti transforme vacanta intr-una de neuitat!

Circuite Franta-Belgia-Germania

de la 215 EUR

Catre destinatie

Les Arcs

de la 416 EUR

Catre destinatie

Circuite Franta

de la 549 EUR

Catre destinatie

La Plagne Soleil

Catre destinatie

Ile de France

Catre destinatie

Languedoc-Roussillon

Catre destinatie

Provence-Alpes-Côte d'Azur

Catre destinatie

Rhône Alpes

Catre destinatie

Disneyland Paris

Catre destinatie

Regiunea Paris

Catre destinatie