VENERA HOTEL (RO) , Istanbul, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

http://www.hotelvenera.com/

Localizare: Situat la 350 de metri de Marele Bazar, Venera oferă un restaurant panoramic deschis nonstop şi camere moderne, cu acces gratuit la internet WiFi. Hotelul oferă un centru de wellness, precum şi o sală de gimnastică. Stația de tramvai Laleli se află la 250 de metri de proprietate. Stația de metrou Vezneciler, situată la câțiva pași, oferă acces ușor la alte obiective din oraș, inclusiv în Piața Taksim.
Facilitati camere: Camerele Hotelului Venera sunt decorate în tonuri neutre şi includ TV cu ecran plat şi birou. Camerele sunt izolate fonic şi baie privata moderna

Facilitati hotel: Hotelul Venera pune la dispoziţie o recepţie deschisă nonstop, un magazin de bijuterii şi o zonă de wellness cu saună, hamam şi servicii de masaj. Restaurantul Verona serveşte preparate culinare din bucătăria italiană şi turcă şi se află la ultimul etaj, oferind vedere spectaculoasă la oraşul vechi şi la Bosfor. Oaspeţii pot savura o selecţie de fripturi, fructe de mare şi paste de casă. Pe durata zilei, White Café & Patisserie serveşte cafea şi produse de patiserie proaspete. Barul-bistro Black oferă un cadru modern pentru o băutură de seară, cu scaunele sale violet şi mocheta plină de culoare.

Amenities

  Hoteluri similare

  Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

  ISTANBUL - REVELION 2020 IN INIMA BIZANTULUI!
  ISTANBUL - REVELION 2020 IN INIMA BIZANTUL...
  Istanbul
  de la
  552 Euro
  City Break Istanbul
  City Break Istanbul
  Istanbul
  de la
  349 Euro
  TITANIC BUSINESS GOLDEN HORN HOTEL 5*
  TITANIC BUSINESS GOLDEN HORN HOTEL 5*
  Istanbul
  de la
  509 Euro