Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

VENERA HOTEL (RO) , Istanbul, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

http://www.hotelvenera.com/

Localizare: Situat la 350 de metri de Marele Bazar, Venera oferă un restaurant panoramic deschis nonstop şi camere moderne, cu acces gratuit la internet WiFi. Hotelul oferă un centru de wellness, precum şi o sală de gimnastică. Stația de tramvai Laleli se află la 250 de metri de proprietate. Stația de metrou Vezneciler, situată la câțiva pași, oferă acces ușor la alte obiective din oraș, inclusiv în Piața Taksim.
Facilitati camere: Camerele Hotelului Venera sunt decorate în tonuri neutre şi includ TV cu ecran plat şi birou. Camerele sunt izolate fonic şi baie privata moderna

Facilitati hotel: Hotelul Venera pune la dispoziţie o recepţie deschisă nonstop, un magazin de bijuterii şi o zonă de wellness cu saună, hamam şi servicii de masaj. Restaurantul Verona serveşte preparate culinare din bucătăria italiană şi turcă şi se află la ultimul etaj, oferind vedere spectaculoasă la oraşul vechi şi la Bosfor. Oaspeţii pot savura o selecţie de fripturi, fructe de mare şi paste de casă. Pe durata zilei, White Café & Patisserie serveşte cafea şi produse de patiserie proaspete. Barul-bistro Black oferă un cadru modern pentru o băutură de seară, cu scaunele sale violet şi mocheta plină de culoare.

Hoteluri similare

Sorriso Due Hotel
Sorriso Due Hotel
Istanbul
Avicenna Hotel
Avicenna Hotel
Istanbul
Innova Sultanahmet Hotel
Innova Sultanahmet Hotel
Istanbul