Movenpick Resort Marine&Spa-EXCLUSIVITATE , Sousse, Regiunea Tunisia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Situat în inima orașului Sousse, complexul Mövenpick's Resort & Marine Spa are cazare de 5 stele într-o serie de palmieri, piscine în aer liber și priveliști uimitoare din Marea Mediterană.
Amplasat de-a lungul unei plaje stralucitoare, aceast resort cuprinde tot ce vă așteptați de la o experiență perfectă de vacanță.

Amenities

  Informatii Movenpick Resort Marine&Spa-EXCLUSIVITATE , Sousse

  • Facilitati camere


   : Hotelul dispune de camere spaţioase, elegante şi luminoase cu vedere la mare, toate având balcon sau terasă, acestea sunt prevăzute cu minibar, seif, TV, telefon, aer conditionat, Wi-Fi gratuit, uscător de păr, balcon, articole de toaletă gratuite, încălzire, dressing, pardoseală de gresie sau marmură.

    

  • Facilitati hotel


   Hotelul detine un centru spa cu piscină interioara cu jacuzzi şi exterioară, precum și facilități contra cost: saună, masaj, baie cu aburi. De asemenea hotelul are 3 restaurante si 4 baruri, piscina exterioara şi plajă privată cu șezlonguri și umbrele pentru soare, dar și Wi-Fi gratuit în întregul hotel.

  • Facilitati pentru copii


   Hotelul pune la dispoziția celor mici o piscină de mica adâncime, babysitting, mini club unde pot participa la diverse workshopuri educative şi spectacole de divertisment.

    

  • Localizare


   Situat în inima orașului Sousse, complexul Mövenpick's Resort & Marine Spa este amplasat de-a lungul unei plaje stralucitoare, aceast resort are priveliști uimitoare din Marea Mediterană şi cuprinde tot ce vă așteptați de la o experiență perfectă de vacanță.

    

  • Sport si agrement


   Hotelul dispune de facilități gratuite precum: fitness şi aerobic, aqua gym, saună, cursuri de dans şi yoga dar si facilităţi pentru sporturi nautice şi de plajă.

    

  Hoteluri similare

  Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

  Magic Royal Kenz
  Magic Royal Kenz
  Sousse
  de la
  525 Euro
  Magic Royal Kenz
  Magic Royal Kenz
  Sousse
  de la
  342 Euro
  Magic Royal Kenz
  Magic Royal Kenz
  Sousse
  de la
  416 Euro