Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

MARMARAY HOTEL (RO) , Istanbul, Turcia

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

 http://www.marmarayhotel.com/
Localizare:Hotelul Marmaray este situat la 2 km de zona istorică Sultanahmet, unde se află cele mai frumoase atractii din Istanbul, precum Marele Bazar, Catedrala Sfânta Sofia și Palatul Topkapi. Gara Yenikapi Marmaray și portul de feriboturi Yenikapi se află la 450 de metri. Stația de tramvai Aksaray este situată la doar 500 de metri și oferă legături facile către alte zone ale orașului. Aeroportul Atatürk se află la 18 km de hotel
Facilitati hotel: Oferă facilități de spa, terasă cu vedere la mare și WiFi gratuit. Hotelul Marmaray include centru spa cu cadă turcească tradițională, saună și o gamă largă de tratamente de masaj la un cost suplimentar. Micul dejun tip bufet este disponibil zilnic. Restaurantul cu terasă cu vedere la mare oferă preparate unice din bucătăria internațională. Oaspeții pot vizita restaurantul apreciat, specializat în preparate din pește din cartierul Yenikapi, care se află la câțiva pași de hotel.
Facilitati camere: camerele hotelului sunt decorate elegant,TV LCD și canale prin satelit, telefon şi baie privată. Camerele au cutie de valori și minibar bine aprovizionat.

Hoteluri similare

ISTANBUL - 1 DECEMBRIE 2019 IN INIMA BIZANTULUI!
ISTANBUL - 1 DECEMBRIE 2019 IN INIMA BIZAN...
Istanbul
de la
240 EUR
ISTANBUL - REVELION 2020 IN INIMA BIZANTULUI!
ISTANBUL - REVELION 2020 IN INIMA BIZANTUL...
Istanbul
de la
257 EUR
ISTANBUL 2020 - CALATORIE IN INIMA BIZANTULUI!
ISTANBUL 2020 - CALATORIE IN INIMA BIZANTU...
Istanbul
de la
260 EUR