Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Hyatt Regency Galleria Residence Dubai, Deira Dubai, Emiratele Arabe Unite

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Galleria Residence are vedere la Dubai Creek și se află la 10 minute de mers pe jos de piaţa de bijuterii Gold Souk.
Pune la dispoziție apartamente spațioase, cu TV prin satelit și bucătărie complet utilată. Toate apartamentele de la Galleria au aer condiţionat şi zone de relaxare şi de luat masa spațioase. De asemenea, toate includ frigider, mașină de spălat vase și telefon cu 2 linii.
Hotelul oferă opţiuni culinare unice, de la Al Dawaar, singurul restaurant din Dubai aflat pe un acoperiş rotativ, la bucătăria autentică japoneză oferită de localul Miyako sau preparatele internaţionale servite la The Kitchen. Oaspeţii se pot relaxa la un lounge de karaoke, pot urmări evenimente sportive importante live la un bar sportiv, se pot bucura de o selecţie delicioasă de băuturi sau pot petrece profitând de renumita viaţă de noapte.
Există, de asemenea, o zonă de joacă pentru copii, unde sunt cadre pentru escaladare și o piscină pentru copii.
Hyatt Regency Galleria Residence se află la 8 km de Aeroportul Internațional Dubai. Staţia de metrou Piața de Aur este la doar 7 minute de mers pe jos de hotel sau la câteva minute de mers cu serviciul gratuit de transfer, oferit în funcţie de disponibilitate.

Informatii Hyatt Regency Galleria Residence Dubai, Deira Dubai

 • Facilitati Camere


  Pune la dispoziție apartamente spațioase, cu TV prin satelit și bucătărie complet utilată. Toate apartamentele de la Galleria sunt dotate cu aer condiţionat şi au zone de relaxare şi de luat masa spațioase. De asemenea, toate includ frigider, mașină de spălat vase și telefon cu 2 linii.

 • Facilitati Hotel


  Hotelul oferă opţiuni culinare unice, de la Al Dawaar, singurul restaurant din Dubai aflat pe un acoperiş rotativ, la bucătăria autentică japoneză oferită de localul Miyako sau preparatele internaţionale servite la The Kitchen. Oaspeţii se pot relaxa la un lounge de karaoke, pot urmări evenimente sportive în direct la barul sportiv, se pot bucura de o selecţie delicioasă de băuturi sau pot profita de renumita viaţă de noapte din Dubai.

  Hotelul oferă, de asemenea, o zonă de joacă pentru cei mici, dotată cu cadre de escaladare și o piscină pentru copii.

 • Localizare


  Hyatt Regency Galleria Residence - Corniche se află la 8 km de Aeroportul Internațional Dubai. Staţia de metrou Palm Deira 2 se află la 7 minute de mers pe jos sau la câteva minute, dacă folosiţi serviciul de transfer gratuit, oferit în funcţie de disponibilitate.

Hoteluri similare

Hyatt Regency Dubai
Hyatt Regency Dubai
Deira Dubai
de la
187 EUR