Grand Millennium Dubai, Bur Dubai, Emiratele Arabe Unite

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Hotelul este situat la doar 10 minute cu maşina de Mall of Emirates şi zona noua Dubai Marina,iar Aeroportul Internaţional Dubai este la aproximativ 15 km cu maşina. Are shuttle la plaja JBR THE WALK. 
Beneficiind de o locație centrală în Dubai, pe strada Sheikh Zayed, Grand Millennium Dubai oferă WiFi gratuit în toate zonele și camere spațioase. Acesta are o piscină pe acoperiș, cu vedere panoramică la oraș. Oaspeții hotelului au la dispoziție locuri de parcare gratuite.
Camerele de la Dubai Grand Millennium au mobilier modern. Fiecare cameră oferă halat de baie și papuci, DVD player și TV cu ecran plat.
Grand Millennium are o varietate de restaurante și baruri. Restaurantul asiatic de la etajul 18 are bucătărie în plan deschis şi oferă vedere la Golful Arabiei şi la linia de coastă Jumeirah. Barul de la piscină oferă gustări ușoare și băuturi.
 
Hotelul Grand Millennium Dubai este situat la doar 10 minute de mers cu mașina de Mall of Emirates și de Dubai Marina. Dubai Media City şi Internet City se află, de asemenea, la doar 2 km de hotel, iar Aeroportul Internațional Dubai este situat la 25 de minute de mers cu mașina. 
Internet: https://www.millenniumhotels.com/en/dubai/grand-millennium-dubai/

Amenities

  Informatii Grand Millennium Dubai, Bur Dubai

  • Drinks & food


   Oaspeții hotelului Grand Millennium Dubai dispun de o gama de restaurante si baruri. Restaurantul asiatic de la etajul 18 dispune de statii de gatit cu bucatarie deschisa si ofera vedere la Golful Arabiei si plaja Jumeirah. Barul de langa piscina ofera gustari usoare si bauturi racoritoare.

  • Facilitati camere


   Hotelul Grand Millennium Dubai dispune de o gama variata de apartamente, suite si camere spațioase care beneficiaza de aer conditionat. Toate includ mobilier modern, halat de baie si papuci, uscator de par, un DVD player si TV cu ecran plat.

  • Facilitati hotel


   Hotelul beneficiaza de o locatie centrala in Dubai, pe bulevardul Sheikh Zayed si dispune de o piscina pe acoperis, cu vederi panoramice la oras. Oaspetii hotelului au la dispozitie locuri de parcare gratuite. Internet wireless este disponibil in intregul hotel si se aplica taxe. Se ofera transport la Jumeirah Beach Park cu plaja amenajata si intrare 5 AED si la mall-uri. Hotelul dispune de o piscina, centru SPA si o sala de fitness unde clientii se pot relaxa si face miscare.

  • Localizare


   Hotelul Grand Millennium Dubai este situat la doar 10 minute cu masina de Mall of Emirates si portul de agrement din Dubai Marina. Dubai Media City si Internet City sunt, de asemenea, la doar 2 km de hotel, iar Aeroportul International Dubai este la aproximativ 30 de minute de merscu masina.

  Hoteluri similare

  Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

  Citymax Bur Dubai 3*
  Citymax Bur Dubai 3*
  Bur Dubai
  de la
  1045 Euro
  Citymax Bur Dubai 3*
  Citymax Bur Dubai 3*
  Bur Dubai
  de la
  1058 Euro
  Citymax Bur Dubai 3*
  Citymax Bur Dubai 3*
  Bur Dubai
  de la
  937 Euro