Alege destinatia
Alege orasul de plecare
Data plecarii
Alege durata
Adulti
Copii

Capitalele Imperiale si Costa del Sol, Circuite Maroc, Maroc

Cauta oferte la acest hotel

Descriere

Tanger – Rabat – Casablanca – Marrakech – Fes
 
Ziua 1. București - Tanger
 
Prezentare la aeroportul Otopeni pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinație Malaga. Sosire in Malaga și deplasare spre Tarifa pentru imbarcare pe ferryboat.  După traversarea Stramtorii Gibraltar, sosire in fascinantul Tanger. Tur de oraș cu stop in Medina și pe bulevardul La Corniche.  Cazare și cină la hotel in Tanger.
 
Ziua 2. Tanger – Rabat - Casablanca
 
Mic dejun. Plecare spre capital Marocului – Rabat. Turul orașului cu deschidere la Oceanul Atlantic va cuprinde Bouregreg Marina, Fortareata medievala Chellah si Turnul Hassan. Cazare și cină la hotel in Casablanca.
 
Ziua 3.  Casablanca – Marrakech
 
Mic dejun. Deplasare către Casablanca, unde veți vizita Moscheea Hassan II (vizită exterioară) și admira arhitectura unică a străzilor. Deplasare spre Marrakech. Cazare și cină la hotel in Marrakech.
 
Ziua 4. Marrakech
 
Mic dejun. Turul orașului Marrakech,  unde veți putea admira din exterior Palatul Bahia, Moscheea Koutoubia, scoala coranica Madrasa Ben Youssef, Medina și Djema el F’na – piața tradițională. Timp liber la dispoziție pentru pranz și cumpărături. Seara, intoarcere la hotel pentru cazare și cină.
 
Ziua 5. Marrakech –Volubilis – Meknes
 
Mic dejun. Plecare spre situl arheologic Volubilis, unde se vizitează Basilica și Capitoliul. Cazare și cină in Meknes
 
Ziua 6. Fes
 
Mic dejun. Ziua dedicată celui mai vechi oraș imperial al Marocului, Fes. Se viziteaza cartierul Fes El Bali, unde se află Universitatea al- Qarawiyyin, cu cea mai veche biblioteca din lume. Vizita continuă cu școlile coranice, faimoasele piețe in aer liber, Turnul Albastru și Palatul Regal. Pe parcursul turului de oraș veți avea timp liber pentru masa de pranz și cumpărături. Seara, cazare și cină la hotel in Meknes.
 
Ziua 7. Meknes – Tanger – Malaga
 
Mic dejun. Dimineața, deplasare spre Tanger pentru traversare cu ferryboat-ul spre portul Tarifa și apoi transfer la Malaga. Cazare și cină la hotel in zona Malaga.
 
Ziua 8. Malaga - Bucuresti
 
Dimineața, transfer de la hotel la aeroportul din Malaga pentru check-in și imbarcare pe zborul cu destinație București.
 
 
 
NOTA: Datorita orarlului de zbor, programul circuitului din data de 25.03 se organizeaza in sens invers

Pachete turistice la acest hotel

Alege pachetul potrivit nevoilor tale!

Hoteluri similare

Circuit Maroc - Marrakech si Sahara
Circuit Maroc - Marrakech si Sahara
Circuite Maroc
de la
1798 EUR
Marrakech & Agadir
Marrakech & Agadir
Circuite Maroc
de la
185 EUR
Circuit Maroc - Orasele Imperiale
Circuit Maroc - Orasele Imperiale
Circuite Maroc
de la
285 EUR